Ga naar de inhoud

Hallo, ik ben Leonie Richir-Bol (03-05-1984). Ik werk sinds 1 februari 2011 bij kindercentrum Zus & Zo. Ik woon in Erica samen met mijn man Indra, zoon Bing (oktober 2009), dochter Kiki (april 2012) en kat Lucy.

Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gedaan en ben al een behoorlijke tijd werkzaam in de kinderopvang.  Eigenlijk ben ik mijn werk alleen maar leuker gaan vinden. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en haal veel voldoening uit de omgang met ouders en hun kinderen. Ik doe mijn werk met veel passie en gedrevenheid. Ik geniet van de ontwikkeling en eigenheid van elk kind. Voor mij staat het belang van de kinderen en hun ouders/verzorgers op 1.  Naast het werken op de groep ben ik voorleescoördinator op de afdeling voorschool en peuterplusgroep. Ik combineer mijn werk op de peuterplusgroep met de middagen BSO. Deze combinatie is leuk en afwisselend.

In mijn vrije tijd staat mijn gezin op de eerste plek. Wij houden ervan om erop uit te gaan met elkaar en mooie leerzame dingen te ontdekken. Verder wandel ik graag met mijn vriendinnen. Vaak komt er van wandelen weinig terecht maar drinken we liever een kop koffie of een goed glas wijn 😉