Ga naar de inhoud

Welkom bij Zus & Zo

Kindercentrum Zus & Zo is een professioneel kindercentrum in het dorp Nieuw Amsterdam. Wie bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 13 jaar. Dit gebeurt in een gezellige en huiselijke sfeer.  U bent bij kindercentrum Zus & Zo verzekerd van een team enthousiaste en professionele medewerkers!

Voor kindercentrum Zus & Zo is het van groot belang dat u uw kind met een gerust hart aan onze verzorging kunt toevertrouwen. Wij vinden een goed contact tussen de pedagogisch medewerkers en ouders/ verzorgers dan ook erg belangrijk.

 

Rondleiding
Om u als ouder een volledige indruk te bieden, bent u welkom om bij ons te komen kijken. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Past onze opvang bij u en uw kind? U kunt uw kind inschrijven via het inschrijfformulier.

Kinderdagverblijf 0 tot 4 jaar

Op het kinderdagverblijf werken wij met horizontale groepen. Wij hebben twee groepen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 30 maanden, de Knabbel & Babbel groep en de Woezel & Pip groep. Daarnaast hebben wij één groep voor kinderen in de leeftijd van 24 tot 48 maanden, de Pim & Pom groep.

Peuteropvang 2,5 tot 4 jaar

Onze peuteropvang is gevestigd in basisschool de Bascule en bestaat uit een peuterplus groep en een voorschool. Het verschil tussen deze groepen zit voornamelijk in de afnamemogelijkheden. Op beide groepen worden de peuters op een leuke, speelse en leerzame manier voorbereid op de basisschool.

BSO

BSO Zus & Zo biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Onze locatie is gevestigd in OBS de Bascule. Wij creëren op de BSO een sfeer van vrijblijvendheid. Er zijn veel mogelijkheden voor de kinderen, maar de kinderen mogen zelf bepalen hoe ze hun tijd op de BSO invullen.