Ga naar de inhoud

Hallo, ik ben Bianca Winkel-Mulder en de eigenaresse van Kindercentrum Zus & Zo. Al mijn hele leven woonachtig in Nieuw – Amsterdam, getrouwd met Pieter en samen hebben we vier prachtige kinderen.
Ilse, Daniek, Linde en Rins. Naast het genieten van mijn gezin en Zus & Zo vind ik het heerlijk om een spelletje te spelen, goed boek te lezen, buiten te zijn of een filmpje te kijken.

 

Na het afronden van de PABO heb ik 7 jaar met plezier in het basisonderwijs gewerkt. In 2009 bleek er veel vraag naar kinderopvang in Nieuw Amsterdam / Veenoord, samen met mijn zus Leonie heb ik toen de sprong in het diepe genomen en zijn we Zus & Zo gestart. Sinds 2022 ben ik alleen eigenaar van een prachtig groeiend bedrijf. Ik ben trots op ons enthousiaste team dat er elke dag voor zorgt dat ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan. De passie waarmee ze elke dag de kinderen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en kinderen het gevoel geven dat ze er toe doen is één van de redenen dat ik elke dag met een glimlach naar mijn werk ga. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het extra leuk.

 

Ik nodig u graag uit een keer langs te komen om u te kunnen laten zien waar wij voor staan.