Ga naar de inhoud

BSO

BSO Zus & Zo biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Onze locatie is gevestigd in OBS de Bascule (Nieuw Amsterdam).

 

Bij onze BSO bieden wij kinderen voor- en na schooltijd en in de vakanties een tweede thuis. Wij creëren op de BSO een sfeer van vrijblijvendheid. Er zijn veel mogelijkheden voor de kinderen, maar de kinderen mogen zelf bepalen hoe ze de tijd op de BSO invullen. Onze pedagogisch medewerkers staan altijd klaar om samen met de kinderen te spelen en bereiden verschillende activiteiten voor. De BSO ruimtes zijn uitdagend ingericht. Creativiteit, bouwen, koken en er is ruime keuze aan gezelschapsspellen, voor ieder kind is er voldoende variatie.
In vakanties wordt wekelijks een themagericht activiteitenprogramma aangeboden met leuke activiteiten en uitstapjes.

 

Buiten spelen vinden wij erg belangrijk, wij gaan dan ook, als het weer het enigszins toelaat, iedere dag naar buiten. Wij beschikken over een mooi buitenspeelterrein waar de kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen, met een breed aanbod van materialen.

 

Binnen Zus & Zo vinden wij het belangrijk dat kinderen voldoende beweging krijgen. Wij bieden daarom wekelijks verschillende sport- en bewegingsactiviteiten aan. Op deze manier kunnen kinderen kennis maken met de verschillende sporten en ontdekken ze het plezier van samen bewegen.
Om kwalitatief goede sportactiviteiten neer te zetten werken wij samen met verschillende sportclubs uit de omgeving. Alle kinderen op de BSO krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan de activiteiten.

 

Groepen

BSO Zus & Zo werkt met 3 basisgroepen. Deze basisgroepen zijn leeftijdsgebonden.

 

BSO 1                    BSO 2                    BSO 3
4 tot 7 jaar            6 tot 8 jaar             8 jaar en ouder

 

Op de woensdag en vrijdag zijn de groepen samengevoegd i.v.m. het aantal kinderen.
Ook tijdens de vakanties zitten alle leeftijden in één groep.